LAN och lov!

 
 
 
 
Har varit hos Fredrik i Ånge och LAN-at från Fredag till idag, har hunnit med en hel del nötande av LoL, köpte ju nyligen Zac och hans skin också, fett cool champ <3  
Har även börjat kolla på den fantastiska och väl omtalade animen Free!. Har ju tänkt se den i över ett år ungefär men har aldrig blivit av, så som många andra animes, det finns på tok för många! Men denna är nästan i klass med Attack on Titan, nästan, är itne säker än, men jag har samma sorts sug efter mer, som jag hade när jag såg AoT. 
Kan i alla fall säga att den är galet bra, och jag ska se mer, snart. Ska bara fixa nån slags middag, se på Top Model Sverige och kanske Farmen, sen blire Free! resten av kvällen!.. 


Åh btw, imorn åker vi till Knivsta/Uppsala. Blir där tills på Fredag förhoppningsvis. Kommer att dra på Fyrishov badhus ena dagen, sen ska vi på något som heter Leos Lekland, verkar sjukt grymt, mest om man är barn antar jag. Ska dit med min kusin på 5 år, och systerdottern Melenie på 2 år, och det coola är att vi som ''vuxna'' får också vara med och leka! Haha. Kommer få träningsvärk av detta känner jag på mig..  Sen blir det även en tur på centrum och shoppa lite tror jag. Har väl inte allt för mycket pengar att göra av med men man vet aldrig, kan ju vara fina reor där nere! 


Leos lekland


Näe nu måste jag leta fram någon middag, duscha och sen lägga mig i soffan och glo på alla program och serier! 


Tjingeling ~~

1 Anonym:

skriven

Melenie ska väl också med dit ? ;)

Svar: Just dä! Glömde jag skriva ._.
FelizZ

Kommentera här: