Idag då!

Vart väckt klockan elva i morse! Attans, jag som tänkte sova länge idag när ja var uppe så sent inatt, tänkte jag. Då va de Lina och putte som kom förbi eftersom hon hade glömt sin väska här. De tänkte gå bort på Erikshjälpen å kika lite , och jag övervägde att följa med. Är ju alltid bra å komma ut lite, och kanske kunde jag hitta nåt kul?
Vi kikade runt där i ca 1 och en halv timme, och Lina hittade en liten värmeljus-hållare. Den ser ut som en miniatyr bordslampa fast man kan lyfta på lampskärmen och ställa dit ett värmeljus, då lyser den blå lampskärmen jätte fint! Höhö ;P
Och Jag hittade en grym sko!
Ska dock måla om den o sådär ;P Kommer bli mycket najsare, om ja lyckad så förstås! ;P

Sen så tänkte jag att jag skulle ta å byta taklampan som gått i badrummet, å då hitta jag ju färgade lampor! Provade allihopa, blå, röd, och grön. Jätte läckert ;P 
Men det blev grön iaf! Fick dock ingen bra bild på det mysiga ljuset, är inte så duktig på kamerans funktioner ännu..  eh .. eheh..
Allt vart grööönt 8]
Peace 

Mys

Har nu gått igenom ett aaantal bilder på kameran och redigerat till det litet. Me found awesome stickad-tröja hos mormor <3Vissa bilder fick ingen riktig fokus sååaattee... Dom blev suddigare liksom o.O


Typiska tjejer.

Alltså..  Ehm.. Jag förstår mig inte på de flesta människor, eller en stor del av människor iaf.
Finns massa bdb:are och bloggare som är stor i käften, lägger upp lättklädda bilder och näst intill nakna bilder på sig själva osv. Vissa kommenterar hur snygg dem är, andra kommenterar hur meningslösa och äckliga pedofil-magneter de är. 
När någon kommenterar till exempel:

Man är kanske bara allmänt less på alla äckliga brudar som vill få ''fina'' kommentarer av kåta killar i alla åldrar, kanske?

Så kommenterar en annan:

Du är bara såå avundsjuuk! Hon vågar i alla fall vara sig själv och skiter i andra!

Eh...  What?? Avundsjuk så in i helvetet heller? Hade jag bara velat så hade väl också jag kunna lagt upp halvnakna bilder på mig själv hela dagarna? Och vadå vågar vara sig själv? Är hon så jävla cool för att hon vågar lägga ut halvnakna bilder på sig själv på nätet hela dagarna??  ÅÅÅ VAD COOL DU ÄR, DU VÅGAAAR!
Folk som klagar på ''såna som henne'', tror jag knappast är avundsjuka, kanske tre procent av hundra. Näe, de flesta tror jag, precis som Jag, är bara allmänt jävla less på brudar som behöver ''kärlek'', falsk ''kärlek'', eller vad man nu ska kalla det.

''Å du är så sexig stumpan, msn?''
''Snygg du är bruden''
''Fan vad het, cama?''
''Adda kalle_med_bongen95@hot...''
'' Får jag knulla dig i tvåan sexxyy? <3''Känns det bra att bli sedd på ett sånt vis? Tydligen gör det ju det, eftersom så många fortsätter. Jag skulle inte vilja kalla någon för skit-snygg när jag inte ens sett ansiktet osv. 
Näe vart är samhället på väg?


Random bild på random brud... Eh.. ehe.. eh ..

Såhär slampig såg jag ut på mitt halloweenparty! 8D
Liksom.. Ehehe..

Peace