FBLMGRKTSSGAAAH!!

Skolan... Du skall göra det och det och det, och så ska du KLARA av det och det. ANNARS händer det att du får gå om, och då blir du nedvärderad som människa, du blir stämplad som dålig, en nolla! Världens smartaste unge skulle kunna hamna där! Kanske för att han/hon hade det svårt för nånting? Att jobba med andra människor så gott som möjligt? Den kanske hade svårt för att säga som den tycker vid muntliga prov för den blir nervvös? Skolor och samhället över huvudtaget kan ju gräva ner sig eller nåt, tills den kommit på vad MÄNNISKAN är gjord för egentligen!

Människan idag måste ha pengar för att leva, allt kostar. För att få pengar måste man ha ett bra jobb och det har ju inte alla människor? För att få ett bra jobb måste man ha en bra utbildning, som alla människor idag inte kan få/klara av. Alla människor är inte lika, alla människor klarar inte av alla kraven som man måste kunna för att få en bra utbildning. Vissa människor har svårt för det ena och det andra, och hamnar de efter, ja då är de efter helt enkelt. Ska man behöva kämpa så jävla mycket för att få komma upp å vara med de andra ? För att bli accepterad, och inte stämplad som en nolla? PENGAR BORDE INTE FINNAS! (kottar?)

Tänk om alla bara kunde bo i en träkoja i skogen istället? Istället för att ge Jorden cancer? Betong, gifter och annat ONATURLIGT, är inte vad Jorden suktar efter precis! Istället dör den under tiden som samhället fortsätter förgifta den!
Men det kommer aldrig bli någon förändring på en sån stor grej, det är liksom redan försent..

Skyll oss själva när Jorden tynar bort säger jag..  ''/


Nu ska jag gå i ide med min frustration... Det var fan bättre förr..

En väldigt omtumlande helg..

Denna helg har varit en väldigt omtumlande helg.. I fredags var vi hos Kristoffer, hade rätt kul till en början, musik o gitarrspelande o så fick ju jag spela lite trummor. Skoj skoj, senare blev Tom allt mer avlägsen och okontaktbar. Tänkte att han får väl ha roligt med sina kompisar då, så är jag med Agnes mestadels. Senare när han var så full att han kände att han ville åka hem, så bestämde vi oss för att göra oss i ordning och åka. Men först ville han pinka, så jag följde med honom in på toan för att hjälpa. Väl där inne, när han var klar, så började han tjafsa med mig om helt obegripliga saker, jag förklarade hur odräglig han var och då blev han förstås arg. Gav han en lätt bitchslap på kinden, och då bröt helvetet lös...  Har aldrig kännt hans starka onda sida på ett sådant sätt.. Vill inte förklara i detalj hur han bar sig åt.. Vart öm och ledsen och sprang ut och smällde igen dörren efter mig, vilket jag fick skit för eftersom dörren var trasig när vi gick in (som ingen visste? ) och folk antog då att det var jag som fått dörren att gå sönder efter den hårda smällen... Senare var Tom försvunnen och hittades i ett dike, jag och Agnes bar tillbaka honom och lämnade honom åt två andra vänner som kunde hålla koll på honom medan vi gick in efter våra grejer. Självklart glömmde jag kameran, men tänkte inte så mycket mer på det när jag kommit på det, utan tänkte istället att jag hämtar den en annan dag. DUMT, av mig eftersom den numera är förklarad som STULEN!....  Fanns en del privata bilder på den dessutom, inte glad för fem öre. Vem fan gör så?!?! Men men... En väldigt omtumlande helg som sagt/skrivet... Lördagen vart det även lite fylla o fight, men det löste sig med det.. Lite trasiga glas och ömma kroppsdelar, men men.. Eftersom det löste sig och alla skyldiga bytt sina förlåt med varandra så behövs inte så mkt detaljer, de flesta vet ändå.
Söndagen vart lugn, satt och umgicks med lite folk, kolla youtube. Senare såg jag och älsk en godnattfilm, Avatar. Har ju sett den förut på bio så de gjorde inte så mycket att man missade halva, heh =]   Men jao, idag blev man hemma från skolan av egen orsak, dvs att alla inte har med det å göra ;P

Nu blir det tid för diskning och övrig städning av lägenheten.Hejs!  >.<

Kattajeavul....

Ja, då blir det till att gå ut å leta katten då. Hon har tydligen hoppat ut genom fönstret/ner från balkongen, medan Tom varit hemma och jag på skolan.... Hmmmmmmm...   Aja, hon kommer nog hem när hon blir hungrig om inte annat....