Mama I'm coming home!

Igår var dagen jag skulle flytta hem till Borgsjöbyn igen.
Syrran ringde o sa att hon skulle hämta mig strax, så jag satte igång å börja packa ner kläder och lite annat.
Sen va de bara ''Hejdå'' så for vi.
Hemma, i borgsjöbyn igen. Hm, ja . Det är ju inte precis roligare här än i lägenheten. Snarare bara mer jobbigt. Kan inte gå ut med John när jag vill osv... Hm.. 
Men men, det löser sig nog, det gör det alltid.

Idag, så ringde syrran runt 11 i morse och ville jag skulle hjälpa henne rida hem hästen från morfar, som bor i Ö. För er som inte vet vart det ligger så är det alldeles bredvid Callans trä.
Jaja, så vi for ner till morfar, och jag fick skritta hem hästen heeela långa vägen till Borgsjö igen. Suck sån tid det tog, men men.
Nu sitter jag här vid datorn då, ska strax gå ner för att möta upp Henrik, sen går vi väl till mormor så jag får äta lite middag .
Får se vad kvällen har att bjuda på senare.

HejDÅ!

Jag blir aldrig full...

Vad är problemet? Är jag så jävla perfektionist och måste ha koll över läget och allting elr vadå??
Kan jag inte bara släppa loss helt enkelt? Jag blir fan aldrig riktigt full. Visst, jag känner av att jag druckit, jag kan bli stirrig ibland, råkar vingla till, men jag är fullt normal i huvet ? Förutom att jag pratar ovanligt mycket. Det är inte bara jag själv som tycker såhär heller har jag kommit fram till, folk kan ha sagt ''när ska du bli full då''  eller '' blir du aldrig full du?'' . Ja ba '' näe, de verkar inte så..''

O.O WHAT'S  THA PROBLEM liksom??

Hm......

Igår vart det grogg-drickande, trodde inte vi bara skulle sitta hemma i lägenheten precis, men men..  Robert, Putte och Kräklo va här också. Kollade lite på The Dudesons och drack grogg. Sen drog Putte o Kräklo, Robert snackande vart för jobbigt så jag tog på mig hörlurarna och kollade på Love Hina.
Yr blev jag iaf tillslut igår, som fan. Och mitt balansorgan är inte det bästa precis, kan inte åka snurrande karuseller, elr ibland åka bil.
När jag skulle gå och lägga mig så kunde det bara inte sluta snurra, mörkt som fan men ändå snurrade det, vart nästan bara värre när jag blunda.
Så jag bestämde mig för att gå och spy, så ja kunde få nån sömn nån jävla gång.
Iväg o spydde, sen kunde jag knappt sova för att jag hade en stor jävla snarkare i sängen. Fick knuffa och buffla på honom tills han vände sig och tystnade. Somnade.

Vaknade.

Nu sitter jag själv i lägenheten, Tom och Robert åkte till ljunga för att skjutsa hem Ola och för att köpa sprit, fick nyss höra att de fått soppatorsk elr nånting? Så jag beställde en pizzaShish, hoppas de kommer hem snart för jag håller på hungrar ihjäl.
Ikväll ska grabbarna försöka anordna någon slags fest för att Robin kommit hem, och för att Jerker fyllde år igår. Tänk om nån skulle fixa fest för mig om jag kommit hem från att ha varit borta en längre tid nere i Sverige? Hm aja.
Nu hade jag tänkt försöka spela The Sims 3 igen, hoppas hoppas på att det inte laggar som det gjorde igår..

HERRÅ!

Fredag

Hej hopp.
Har just ätit min sjukt goda middag. Jag måste bara få säga att jag är ett riktigt proffs på att laga världens godaste rätt, korvstroganof och spaghetti! Nu är jag mätt som fan och sitter åter igen här vid datorn. Gör inget speciellt, kollar runt på Facebook och Bilddagboken, varierar med att spela lite The Sims 3.

Vad händer ikväll?
-Ja, ingen aning. Skulle hemskt gärna dricka lite öl, men Tom är ju så jävla omtänksam att han inte ens frågade om jag ville ha något från systemet när han var där och köpte öl åt sigsjälv... Suck, suck, suck....
Ja ja, vi får väl se vad som händer, helt enkelt.

Nu blir det nog The Sims igen!

Heip!!