Önska går ju

Jaa det är mycket man vill ha här i världen! Och allt kostar pengar!.. Hmm..
Kommer på massa saker som jag tänker att ''det där ska jag ta och unna mig!'', men så när jag väl står inför valet att köpa eller ej så blir det alltid att jag låter bli. Jag tänker alltid ''Är det verkligen nödvändigt?
Klarar jag mig inte utan denna? Är det värt pengarna?'' osv, och då kommer jag alltid fram till ett,nej.
Sjukt jobbigt att vara fattiglapp, undra vad man ska satsa på för yrke egentligen efter skolan, vad man ska satsa på över huvud taget. Jag ändrar ju åsikt om vad jag vill bli för varje dag som går så jag har ingen aning alls längre.. Skulle vara fett kul o animera filmer och det skulle vara fett kul å bli röstskådis, mäklare till nån cool firma med massa dyra hus, inredningsdesigner och göra fula hem snygga! Finns ju massor att göra, men vad, hur och när? Det får vi se, tar det lite som det kommer, vill först och främst ha ett körkort och det kan jag inte fixa under tiden jag går i skolan då jag har nog med prestationsångest där..
 
ANYHOW , hittade en supercool smartphone som är helt i min smak! Då jag är väldigt mycket för att fotografera. En Samsung galaxy s4 zoom. Önska, önska, önska!
 
 
 
 
 
 
 

2014 är nära!


YO!
 
Det här året har väl i princip rusat iväg i jämförelse med förra året tycker jag. Hann knappt lära mig att det var 2013 så är det snart dags för år 2014!
Idag tog vi en sväng till Ånge för att handla lite förnödenheter, dvs alkohol, eheheh. Kan ju behövas eftersom vi förmodligen drar iväg på lite alkoholförtärande festligheter, men ska försöka ta det så lugnt jag bara kan då jag blir så jävla dålig av alkohol -.- 
 
 
 
Anyways! Nyss kommit hem och är vrålhungrig så ska väl ta och stuva ihop någon slagds middag. Kyckling och ris kanske? Korvstroganof och spaghetti? So many choises! Vi får väl se..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

They see me gaming..Jaa mitt lov är nart slut och jag har inte gjort ett skit!... Som vanligt..Förutom å spela.. Suck. Men så har man ju varit utan pengar den här månaden också eftersom CSN vill ha in studieförsäkran på att man kommer gå i skolan nästa termin, men den kan man inte skicka in fören i Januari så då kan man heller inte få nå pengar fören då!.. Suck -.- 
 
 
 
Åh föresten, jag hittade igen min kamerakabel... Jag satt och skratta för att jag var så less då jag väl hittade den, bara stirrade på den och tänkte att ''hur fan kan jag inte ha sett den??'', då jag krypit omkring och slagit huvet och letat ta mig fan överallt i denna lilla lägenhet, så har den dessutom nästan hängt rakt i ansiktet på mig varje gång jag suttit vid datorn.. Jag hade nämligen varit så smart att jag kom på att man kunde ju hänga kablar genom reglarna under sängen (har nämligen våran gaming-hörna under våran uppbyggda loftsäng), och där har den hängt hela tiden! Fantastiskt.. Hur som helst, nu är det en annan grej som är spårlöst försvunnen, strykjärnet, som jag aldrig använt.
Jag minns att när vi just flyttat in så var den här i nån kartong, men sen har jag för mig att jag bar ner den till förrådet, eller stoppade undan den i nåt skåp, men jag har letat i varenda liten vrå, i garderober och hyllor och skåp och överallt, jag menar, det är inte så jäkla stort i den här lilla ettan!.. Och jag har gått ner och tömt förrådet och kollat i varenda kartong, har till och med gått bort till tvättstugan och kollat om jag inte råkat haft dit den, men icke.. Den dyker väl upp den med om några veckor kanske.. 
 
Näe det lär väl bli lite mer GW2 nu då, och kanske man tar sig någon öl och lite vin?? Bara för att det är lördag och lov?? Vi får väl se..
 
 
 
 
Tjaråå