Fettjorna, Torringen, Jämtgaveln mm..


Som ni kanske vet så var jag Jesper och Tom till skogs i helgas! Och det vart en del fina bilder därifrån. Dock så dog ju kameran andra dagen på morgonen men det vart en del bilder ändå.. Vi hade jättebra väder, varmt och soligt, dock vart det en regnskur på lördagen, men det var för det mesta mysigt!


Dag ett:

Dag två:


 

Torsdaaag!
Igår var det ju galet varmt för en gång skull, typ 25 grader i skuggan som mest tror jag, så vi drog till stranden och solade, och tog ett snabbt jävla dopp och simtag.. Blä! Varför ska det vara så jävla kallt i vattnet för då?? Det är aldrig lagomt! Och då gnäller jag inte heller, för det gjorde ta mig fan ont av kyla! Mina fötter och leder frös till is så jag kunde knappt röra dem liksom .__.  Näe, jag vill utomlands!... Men det är väl bara att drömma vidare.. 
Suck .__.
Ska försöka kliva upp i tid imorgon och ringa Soc så kanske man kan börja få sånt där jävla bidrag, är så sjukt less på att inte ha några pengar nu.. Jävla CSN krångel hela tiden. Har inte fått ett öre av varken CSN eller försäkringskassan sedan April liksom, jävla struuuul....  Aja.. Får låna av mina sparpengar så länge.. Men det är ju långt ifrån kul liksom.. 
Näe nu blire ägg o macka och gå ut i solen en stund tills pojkarna har vaknat!


 
Instagram
~~ Syonara ~~


Måndag!


 


Ja då var det måndag igen! Inte för att jag märkt av att det nånsin varit helg men, hur som helst. 
Jesper for och jobbade i morse, själv klev jag upp runt 12, tog ett bad och kokade ägg, åt frukost och såg på senaste avsnittet av American Idol, det är ju så bra nu när Nicki Minaj är i juryn dessutom! Hon är så sjukt cool. Vill bara ta på henne. Yum.
Anywayz!.. Nu har jag sett klart avsnittet och funderar på att försöka ladda ner Mabinogi, oj oj.. Som jag jävlades med detta spel så jag nästan grät för drygt ett år sedan.. Men ska testa igen nu, och hoppas att turen är med mig! Det verkar ju så skojjigt liksom?!.. Eller kanske jag ska leta fram ett mer krävande spel nu när jag har en lite bättre dator... Hmm...  Finns så mycket man vill pröva!  Uppdaterar väl om hur mitt val blev senare ;P
 
Ha en bra gaming-måndag allihop!


 


~~ Sayonara ~~Instagram