Naturens gång / The way of nature

 
 
 
Förr dog människan av förkylning, för det var det som var meningen, med livet. Naturens gång. Vi gick emot naturen, av vår egoism, och överlevde. Så kom cancern, och tog människans liv, för ett nytt försök, att ta människans liv. Och vi fortsätter att kämpa emot det, naturens gång..
 
 
 
In english:

Once upon a time, the human being died of getting a cold, because it was that, that was the meaning of life. The way of nature. We fought against nature, because of our own egoism, and survived. Then came the cancer, and took the human's life, in a new attempt, to take the human's life. And still we are fighting against it, the way of nature.
 
 

~~Vackra himmel..
En dag ska jag ha en riktigt rejäl kamera och fota miljontals underbara bilder! Men detta duger än så länge..

 
Hemma och sjuk som vanligt, och inget kan man göra åt saken heller. Vet inte hur många gånger jag slängt bort pengar på att prata med doktorer utan att få någon hjälp. Alla säger samma sak, och ingenting fungerar.. Men men, ha riaf fått ett sjukintyg nu efter en månads väntan, så förhoppningsvis ska detta hjälpa mig de sista månaderna i skolan. Ska sluta försöka satsa på MVG hela tiden också känner jag, även om jag vet att jag kan klara av det så är det inte nyttigt för mig. Undermedveten kronisk stress och IBS är ingen bra kombination.. Så jag tar det lugnt och övertänker inte allting lika mycket nu! 
 
Nu ska jag iaf få äta min efterlängtade middag som älsklingen stått och lagat (som vanligt <3), ost och skinksås, hjelt fantastiskt god, har aldrig ätit någon så god som våran faktiskt, vitlök är nog huvudgrejen för att all mat ska bli god tror jag! Har börjat ha det i allt vi äter! Haha =)  
 
Näe nu slår vi på 12 years a slave och äter god middag! Tjing!
  

PENGAR, VARFÖR ÄR DET ETT PROBLEM?

 
Gah, blir så less. Orättvisan i världen får en ju att bli knäpp ibland.. Men det kan inte hjälpas..
 
 
 
När jag får råd ska jag iaf köpa dessa, på en gång! Ja, jag är svag för feta stora coola skor!...