Youtubee juh

Hade nästan glömt bort mina kära youtube-uppladdningar tills det kom på tal och min pojkvän som jag snart haft i ett år inte hade sett dem, så jag letade fram dem och han gillade denna starkt dessutom!.. Låter ju inte riktigt som jag då jag fått till nån slags opera-gammaldags-sångröst, eftersom jag inte vågar sjunga seriöst och ''modernt'' ännu ;P Då jag aldrig lyckas få till något felfritt klipp. Men kanske funderar lite mer på det framöver, vore kul å ha nåt annat än en mobil att spela in med också nån gång. Men som sagt, älskar ju att sjunga så det spelar inte så stor roll hur det blir, har även bjudit på mig själv och visat hur kul jag tycker det är att sjunga på japanska och andra språk ;P  Har lite underliga texter på mina två egna låtar men de vart ändå bra tycker jag, de rimmar ju! ;D Aja, enjoy ;P 

Min kanal
 
 
 
 
 
 
 Lyrics:
So, once there was a girl, she had a boyfriend of her own, she was happy and she loved him, but so soon he left her alone.
She cried all night and everyday she thought of what to do, and suddenly she realized that, ''I will hurt him too!''.
She came one night in to his house and there he slept, how sweet.
She stabbed him twice right in his eyes and ripped his heart apart.
 


 

Shopping light and gaming hard!


Har jag sagt att jag älskar att fota himlen? Det borde vara uppenbart vid det här laget om inte annat. Så fint! 
 
 
Oh nu har jag varit sådär inaktiv på bloggen igen. Har inte haft så mycket kul att dela med mig av antar jag, och sen har jag varit sjukt upptagen med att gejma! Om jag inte nämnt det tidigare så har vi ju fått hem Skyrim till ps3:t, vilket slutade med att jag fastnade där så fort jag fick chansen! Sjukt bra spel med andra ord, och jag kan knappt vänta tills vi köpt hem expansionerna. Det lustiga var ju dock att det hände en liten insident, eller snarare två.
Efter ca 40 timmars nästan konstant nördande, med galet bra armor och annat kul stuff, så får jag ett samtal av sambon när jag är påväg hem från skolan att min sparning är borta. Jag förstod vad han sa men jag insåg det nog inte riktigt fören senare. Då visade det sig att man max kunde ha sju stycken sparningar på ps3:t, varav varje karaktär har ungefär tre stycken sparningar eftersom den gör egna autosparningar lite här och där, och Jesper hade ju också en karaktär, så det blev lite för mycket då han skulle testa att göra en till karaktär, den autosaveade över MIN KARAKTÄR.... Gaaah så less man blev..Men då var ju älsklingen så gullig o snäll som vanligt och satt uppe hela natten och spelade upp min karaktär igen, någon dag senare så ringer han igen, och då berättar han att ps3:t gjort en update, som tog bort alla sparningar.. Då även hans..Så,då var vi på ruta ett igen!
Allt detta var inställningar som man kunde fixa dock, men det visste ju inte vi fören efteråt då vi googlat runt lite.. Men men, fortfarande ett sjukt awesome spel! Och många föredrar det på dator, då kan man ju ha ungefär 200 sparningar vad jag vet, kanske går att fixa det där på ps3:t också jag vet inte, men än är det ju ingen fara då vi vet nu hur det ligger till.. 
 
En vacker Khajit från Skyrim, inte min karaktär men har en sådan med båge o liknande.. :3
 
 
 
 
Beställde hem Jespers julklapp igår också, tänker dock inte avslöja här vad det är för då kan han ju få nys om det ;P  Men, jag beställde även hem mina kanekalon jumbo braids för en gång skull! Så snart så jävlar ska man börja göra dreads, för första gången! Tror inte det är så jävla svårt ändå, har kollat så många videos nu så jag känner mig rätt så säker. Ska bli så jävla skönt å få det gjort nån gång, dock måste jag fortsätta böeka mitt hår så jag kan färga det i rätt färger innan ;P  Kommer förmodligen bli fett najs! 
Dessa två fantastiska färger kommer göra en häärlig kombo i mitt hår tror jag! Mums!
 

TATTOO!

 
 
Men oj då! Här vare dammigt.. Nä men jag har nördat och varit sjuk och helt enkelt glömt bort att skriva. Nu har jag ju dock något väldigt intressant att dela med mig av.. Mihihi! Har nämligen gjort min tatuering idag, åh så glad jag är, har inte riktigt vant mig att den verkligen sitter där än.. 
Lagomt nöjd :3