Ålsta folkhögskola!


Jajemen. Igår, Måndag, började jag på Ålsta Folkhögskola i Fränsta. Det var mycket intressant och jag är än så länge sugen på att fortsätta! Haha ;P Igår vart det bara middag och en liten tipsslinga runt skolan, men det var helt okej. Superbra mjukstart. Idag, Tisdag, så skulle vi vara på skolan på morgonen för att delas in slumpmässigt i grupper, där vi skulle få chans att lära känna varandra lite bättre då, och gå runt på fränsta och göra olika uppdrag som var utspridda. Man fick ju lära sig några nya namn i alla fall! Vann gjorde vi nog dock inte, (hann inte vara kvar till prisutdelningen innan bussen skulle gå) men vi hade lagomt kul ändå tycker jag!

Nu har jag suttit hemma och glott runt lite på nätet bara, kollade senaste avsnittet av Idol som jag missade igår och nu knaprar jag lite chips innan plutten kommer hem från jobbet så vi kan börja laga middag nån gång!

Nu är mina bebisar (skor) tillbakaskickade också, eftersom de var lite för småa, och förhoppningsvis får jag ett par i en större storlek nu då, om det finns några, men det står på hemsidan att det finns så då tycker jag det borde finnas! Hoppas de kommer snaaaaaart, de är ju så sjukt galet snygga..

Ska försöka få tag i ett sånt där diadem med långa spikes på också så småningom, men det får bli när vi åker till stan nånting, kanske blir den här veckan med Malin om jag har tur och hinner få pengar. 
Har även hnittat lite småsaker på nätet man skulle vilja ha... Men är ju ignet fan av att shoppa online egentligen då man inte kan pröva grejerna på en gång och jag måste ju alltid ta faktura, genom att jag inte har Visa. 

Nya snygga brills <3 Får se om jag skickar efter dem!
Och detta coola armband, tro jag det var?  Och så kommer ju  dessa bebisar snart igen då.. Som ni säkert redan sett ;3


Näe nu har pojken till och med hunnit komma hem så nu blire till att laga korvstroganof och spaghetti! Bara jag som kan göra så sjukt god korvstroganof ;) Blir lite serietittande och idol kl 20 till maten! Tjingeling!


 
 
 

UPPENBARLIGEN..

..Så har jag varit alldeles för upptagen...
..med att spela, för att uppdatera varken bloggens in eller utsida!. Men men.
Det ska hända! Så småningom! Vi har lite kämpigt o bråttom att bli lvl 25 bara.. Eh eheh.. Internet har ju varit borta en dag för oss och sen idag vart det ju åskväder en sväng.. Men men. Så fort jesper får annat å göra ska jag väl sätta mig o knåpa ihop en design!


Vi började kolla lite på Ola-Conny och Morgan också, sjukt roligt par, men tycker lite synd om dem också, för det känns som kanal5 bara driver med dem för tv:s skull.. Men men, de har nog tillräckligt kul ändå på alla sina resor!
Man blir ju så sjukt avundsjuk dock.. Har sett flera program nu där de reser till japan, och man blir lika deprimerad varje gång man inser att man själv nog aldrig kommer ta sig dit!.. Men det går väl inte att säga idag kanske.. Det är bara att ta det lite som det kommer och vänta och se hur framtiden blir och ser ut!

Imorn far vi till ånge för å snacka lite med soc o se om de kan hjälpa oss med el och matbetalning och dylikt.
Å så glider vi väl in på bolaget för att inhandla en del alkohol inför helgen! Kan fortfarande inte riktigt tro på det, men snart jävlar händer det! :D De har nog redan börjat ordna och dona i Ljungaparken. Fantastiskt. Två dagar av festival i lilla jävla tattar Ljungaverk. Det komemr bli kaotiskt men säkert en hel del kul också! 
Och på allt kalas kommer man få se massa band! Framför allt The Kristet utseende! Och även Marky Ramones från Ramones! Galet sjukt!Här är lite låtar med TKU för er som inte kan hålla er!
 


Sayonara ~~
Gaming och ännu mer gaming!

 


Idag började vi med att lira Black OPS Zombie mode på ps3:t, det är ju så himla kuuuul. Men samtidigt frustrerande! Det är ju myyycket svårare på tv-spel, kan jag tycka.. Men det är kul ändå! 

Nu har vi tagit paus och tänkte lira lite mer RO2, måste ju bli lvl 25 så jag kan bli beastmaster med min archer! Då kommer jag kunna förvandla mig till en björn, en tiger och massa anant coolt! ;3

Jag tänkte börja lite smått med min nya bloggdesign nu också! Den jag har nu är så sjukt vintrig! Men det var ju meningen då också.. Gjorde den väl i december-januari typ??  Näe den ska bli mer färgglad nu faktiskt!.. Men det kan ta sin tid.. Eftersom jag varken har ritplattor, bra program eller kunskapen som krävs ;P Men håll ut bara!~~ Sayonara ~~