UPPENBARLIGEN..

..Så har jag varit alldeles för upptagen...




..med att spela, för att uppdatera varken bloggens in eller utsida!. Men men.
Det ska hända! Så småningom! Vi har lite kämpigt o bråttom att bli lvl 25 bara.. Eh eheh.. Internet har ju varit borta en dag för oss och sen idag vart det ju åskväder en sväng.. Men men. Så fort jesper får annat å göra ska jag väl sätta mig o knåpa ihop en design!


Vi började kolla lite på Ola-Conny och Morgan också, sjukt roligt par, men tycker lite synd om dem också, för det känns som kanal5 bara driver med dem för tv:s skull.. Men men, de har nog tillräckligt kul ändå på alla sina resor!
Man blir ju så sjukt avundsjuk dock.. Har sett flera program nu där de reser till japan, och man blir lika deprimerad varje gång man inser att man själv nog aldrig kommer ta sig dit!.. Men det går väl inte att säga idag kanske.. Det är bara att ta det lite som det kommer och vänta och se hur framtiden blir och ser ut!

Imorn far vi till ånge för å snacka lite med soc o se om de kan hjälpa oss med el och matbetalning och dylikt.
Å så glider vi väl in på bolaget för att inhandla en del alkohol inför helgen! Kan fortfarande inte riktigt tro på det, men snart jävlar händer det! :D De har nog redan börjat ordna och dona i Ljungaparken. Fantastiskt. Två dagar av festival i lilla jävla tattar Ljungaverk. Det komemr bli kaotiskt men säkert en hel del kul också! 
Och på allt kalas kommer man få se massa band! Framför allt The Kristet utseende! Och även Marky Ramones från Ramones! Galet sjukt!



Här är lite låtar med TKU för er som inte kan hålla er!




 






















Sayonara ~~








1 Jiimpa:

skriven

haha jävla japaner.. ^^

Svar: Hah jaa dom är fantastiska! :D
FeliziaH

2 Jiimpa:

skriven

Men dom e roliga!

Kommentera här: