Oh du härliga Onsdag!

 
Vaknade kl 9 av att det ringer på dörren. Det är idag som telia supporten skulle komma och titta på vårat bredband, eftersom vi betalar för 30mbit/s, men bara haft 7mbt. Vilket gör det väldigt oroligt för oss gamers! Rätt vad det är så sticker pingen liksom iväg upp mot 200-1500, och det går ju inte när man är mitt uppe i ett game! Men nu när han kom så visade jkag och förklarade att det står ju Bredbandsbolaget som leverantör då man gör en mätning på Bredbandskollen.se  Det tyckte han ju var konstigt såklart men det stod så då vi bodde i huset i Torpshammar också, där vi också hade telia, så vi visste inte om det stämde eller inte. Han lånade våran extranyckel och gick bort till ett annat trapphus där själva databasen för dessa lägenheter låg, och där minsann fann han att vi var uppkopplad på brebdansbolaget, eftersom förra personen som bodde här hade det (och ändå sa åfa att man inte kunde ha annat än telia? Men hon lät ju ytterst osäker så, aja ). Nä nu är jag glad ändå att jag blev väckt så tidigt på mitt lov, och har redan startat en tvättmaskin och nu jävlar har ju halloweenpatchen kommit också! IIIH!  
Måste in och spela <3 
 


Detta skin köpte jag förra året på halloween! 
 
 


Ska köpa detta så fort jag bara kan!  (Lollipoppy) Eftersom det är limited på några gamla skins som varit limited tidigare!Och igår förresten, vart ju borta hela dagen till kvällen så hann inte blogga nånting! Klockan 11 hämtade mamma oss här för att ta med oss till morfar, hämta släpvagnen, åka hem till mamma, bära ut hennes soffa på backen, åka till ånge, bära ut två stycken soffor från andra våningen och in på släpvagnen, fara hem till Borgsjö (mamma) och bära in dessa två soffor, sen bära mammas gamla soffa till släpvagnen, för att sedan åka hem mot Fränsta (till oss). Stannade dock på Träporten och drog en hamburgare till Lunch eftersom klockan hunnit bli så pass, och tog även en snabbis in på Borgsjös Brasvärme. Hade aldrig varit in där och det var mycket fina hantverk i smide och allt möjligt, och massa kaminer såklart.
Sen for vi hem och bar in soffan så nu är det fullt med möbler här i vår trånga lilla etta, man tar sig nätt och jämt runt! Gick sedan bort till Ica, köpte billig ost, sedan in på Erikshjälpen för att leta kostym åt jesper (som ska spela Gomez Addams), men avvaktade tills vi varit till Ånge på Erikshjälpen. Köpte istället en liten hammare för 18kr, eftersom vi inte har någon, och så hittade jag ett supersnyggt pannband från typ 80-talet? Alla vinterkläder gick ju i dessa pastellfärger som det verkar, babyrosa och mint/turkos-grönt. Blir superbra när jag får till mina dreads sen tänke jag! Maha... Men de ska jag inte köpa fören nästa månad, blev så mycket annat denna månad. Var också in på leksaksbutiken och köpte en svart peruk med mittbena som jag ska ha till min Morticia utklädnad!Näe nu kan jag inte hålla mig längre, måste in och testa ett halloween-game! 
 
Ja ne!~~