Helg

Ja nu har det varit helg!
I fredags så for jag och Agnez till Ånge, Jimmy. Partajade med grabbs o lite få brudar ;P
Vart ganska bra fylla den kvällen i alla fall. Igår funderade vi på om vi skulle vara kvar en kväll till, eftersom han skulle ha kalas igen. Men vi bestämde oss för att åka till Fränsta med tio i tio tåget, till Kicki som också skulle ha fest. Tänkte att det vore ju jätteskönt att få sova i en egen säng i lägenheten, som ligger i porten bredvid Kicki. Och dessutom vore det ju kul o träffa lite nytt folk, från AWPE o sådär. Dock när vi taggat oss klara och går över till grannen, så är det inte så speciellt livat där. En liten besvikelse, men men. Så vi började få lite små panik och tänkte om vi skulle åka tillbaka till Ånge igen? Nä då hade alla där dragit på krogen, så det lät ju inte så frestande.
Då kom vi på att vi hade ju egentligen tänkt åka till Magdas maskerad party i Bergsåker först, så vi försökte fixa skjuts dit. Vi lyckades dock inte så vi gick tillbaka till lägenheten här då, och sov.
Tråkig lördag egentligen, men men. Har ju en hel vecka till framför mig!

Imorgon drar jag nog och tatuerar mig, min kropp är för bakis idag för att det ska bli bra tror jag.


Nu sitter jag själv i lägenheten och lyssnar på  System Of A Down <3
Kanske ska gå över till blomsteraffären sen och äta marängtårta med daim och grejer sedan. Hm, ja, så får det nog bli! ;P
Tja rå 8P