FBLMGRKTSSGAAAH!!

Skolan... Du skall göra det och det och det, och så ska du KLARA av det och det. ANNARS händer det att du får gå om, och då blir du nedvärderad som människa, du blir stämplad som dålig, en nolla! Världens smartaste unge skulle kunna hamna där! Kanske för att han/hon hade det svårt för nånting? Att jobba med andra människor så gott som möjligt? Den kanske hade svårt för att säga som den tycker vid muntliga prov för den blir nervvös? Skolor och samhället över huvudtaget kan ju gräva ner sig eller nåt, tills den kommit på vad MÄNNISKAN är gjord för egentligen!

Människan idag måste ha pengar för att leva, allt kostar. För att få pengar måste man ha ett bra jobb och det har ju inte alla människor? För att få ett bra jobb måste man ha en bra utbildning, som alla människor idag inte kan få/klara av. Alla människor är inte lika, alla människor klarar inte av alla kraven som man måste kunna för att få en bra utbildning. Vissa människor har svårt för det ena och det andra, och hamnar de efter, ja då är de efter helt enkelt. Ska man behöva kämpa så jävla mycket för att få komma upp å vara med de andra ? För att bli accepterad, och inte stämplad som en nolla? PENGAR BORDE INTE FINNAS! (kottar?)

Tänk om alla bara kunde bo i en träkoja i skogen istället? Istället för att ge Jorden cancer? Betong, gifter och annat ONATURLIGT, är inte vad Jorden suktar efter precis! Istället dör den under tiden som samhället fortsätter förgifta den!
Men det kommer aldrig bli någon förändring på en sån stor grej, det är liksom redan försent..

Skyll oss själva när Jorden tynar bort säger jag..  ''/


Nu ska jag gå i ide med min frustration... Det var fan bättre förr..