Lovet närmar sig sitt slut!

 
 
 
 
Som vanligt springer alla lov förbi i all världens fart. Kan egentligen inte säga att jag inte gjort nånting, då jag faktiskt har levlat till 35 på gw2!.. Nä men skämt åsido.. Har ju firat jul jag med som de flesta andra människor, två gånger faktiskt, och till och med kom iväg på nyårfirande med vänner och fest. Har varit på middag och bio (The Hobbit 2) i Sundsvall med min kära pojkvän, sambo och househusband <3 
 

 
 
Idag har vi städat massor och kollat på anime. En helt fantastisk anime vi börjat se, väldigt ny och populär vid namn  Shingeki no kyojin, även kallad Attack on Titan på engelska. Galet sjuk anime som bara blir häftigare och häftigare ju längre man kommer på den! Förstår dock inte att den inte går att streama (iaf inte i bra kvalité alls) då den finns att ladda ner i 1080p. Hur som helst, perfekt för oss nu när vi har coolaste tv:n sjukt bra bild med HDMI-kabeln. 
 
 
 
 
Har även börjat se en annan anime som inte har kommit ut helt ännu (avsnitt 14 kom ut idag?) vid namn Log Horizon. Den handlar om folk som spelat ett mmorpg som sedan vaknar upp in uti spelet, i deras spelkaraktärers kroppar, och inte kan logga ut. Påminde lite om SAO (Sword art Online) vilket också är en grymt bra anime, men denna är mer fokuserad på mmorpg, och de lär sig att anpassa sig i spelets värld istället för att försöka ta sig ut ur den. 
 
 

 
Anyhow, så tog vi tag i oss själva då vi insåg att det var sjukt dammigt och stökigt i vår lilla mini-etta. Så Jesper tog på sig gummihandskarna och började diska vårt berg av disk (dvs allt man kan tänkas se som disk) inne i kokvrån medan jag tog och dammsög, tvätta och plocka undan grejer. Så nu har vi det rent och fint igen, och det blir ju mycket trivsammare såhär, det vet man ju innerst inne, men glömmer så lätt bort det! 
  
Snart är det dags för middag och det blir stekt fläskkarré med bearnaisesås och pommesfrites då vi inte orkar med något mer komplicerat, det var länge sedan och det är ju så förbannat gott! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blire mer anime, kan inte hålla oss! Mihi! ~~
 
 
 

Kommentera här: