Städning och gaming!Wazzaaaaaaaaaahh!!.. Näe. Men..
Tjaa..!
I
dag började vi dagen med att dammsuga och städa hela huset, eftersom det blir lite dammigt ibland.. Typ efter en timme? Så måste vi ju faktiskt ta oss i kragen och göra det tråkigaste med att vara ''vuxen''. Men det är ju kul när det är klart! Rent och fint och ordning på grejerna liksom. 
Efter det så tog vi och satte oss och kikade lite efter den asiatiska servern till RO2, men det är ganska otydligt om det ens finns någon ännu? Supersvårt att få något direkt svar, men efter några installationer som gav oss massa äckliga toolbars och sökmotorer så tror jag vi kanske hittade rätt. Dock ska det ju ta nån timme innan skiten är nere -.- Och det är ju LITE drygt att man kommer på att det finns en annan server när man precis nästan nått lvl 25 (vilket gör att man kan byta klass). Och varför vill vi byta server undrar ni då? JO för det finns typ fler raser på den servern och det är typ flera generationer i förväg med uppdateringar och pather och massa annat coolt hokus pokus! Som vanligt.. Samma sak var det med Dragon Nest. Kanske man ska börja spela det igen? Näe. Vi får se hur det blir med den här servern..

NU ska vi kanske ta och göra lite lunch och slå på en film medan vi väntar på nedladdningen, tror det blir Oblivion, om vi inte ser den ikväll. 

Kanske man skulle börja se någon ny anime också? Eller kanske se klart någon av alla hundra man börjat kolla på? Typ Bakemonogatari säsongerna, when kikadas cry (minns inte namnet).. Nån dag kanske.. Nån dag..

Imorgon är det Torsdag, vilket innebär en powerwalk till, runt och tillbaks från elljusspåret! Men det beror lite på när vi kommer hem imorgon, eftersom mamma kommer och plockar upp oss kl 10 för att plocka hallon!
Då kanske det blir några magövningar bara ostället. Vi får se ;P


~~ Sayounara ~~
Kommentera här: